Her har vi samlet viktig informasjon til deg som foresatt for ungdommer som deltar på mid✝natta

 

 

 

Vi sørger for variert program!

På mid✝natta vil ungdommene oppleve et variert program. Når det ikke er program på hovedscenen kan konfirmantene være med på sumobryting, kampstaver, promillebrillehinderløye, labyrint, spikeball, VR pictionary, "Kreativt rom" og mye mer. 

 

Vi sørger for at ungdommene har det bra!

På mid✝natta er det salg av baguetter, varme pølser, brus, godteri og andre kioskvarer. Det blir satt opp vannstasjoner, slik at konfirmantene kan forsyne seg med det så mye de vil. Salget starter samtidig med innslipp og er åpen frem til de siste konfirmantene har forlatt Bardufosshallen. Dermed er det også mulighet til å kjøpe seg noe til turen heim - for alle dem som har en lengre kjøretur framfor seg. 

 

Vi sørger for ungdommenes sikkerhet!

Innslipp

Ved innslipp i hallen blir konfirmantene sjekket av sikkerhetsvakter. Røyk, snus, narkotika, energidrikker og åpnede flasker, samt spisse og farlige gjenstander (kniver) vil bli inndratt. mid✝natta er et rusfritt arrangement - og det skal være trygt for alle å være der - derfor disse strenge reglene. 

Det er dog lov å ta med ikke-åpnede flasker og egen mat om man ønsker!

 

Førstehjelp

Vi har samarbeid med Norsk Folkehjelp, som stiller med flere førstehjelpere hvert år. De senere år har de også hatt med seg hjertestarter og oppkobling til nødnettet. 
Norsk Folkehjelp er med oss for å sikre at de som har behov for det får den hjelpen de trenger - oftest handler det om dehydrering eller svimmelhet og noen forstuede ankler ifm fysiske aktiviteter 
Førstehjelpen er bare sekunder unna - hvis det skulle være behov for det!

 

Brannvakter og Natteravn

For å kunne gjennomfører mid✝natta må et visst antall brannvakter være på plass i Bardufosshallen. Foresatte blir delt inn i skift á 2 timer. 

I tillegg til disse skal menighetene ha med seg såkalte "Natteravn" - det handler seg om voksne som skal være sammen med konfirmantene - se til at de har det bra, drikker nok - og at veien er kort til hjelp - eller til svar på spørsmål. 

 

TEAMere - ungdomsledere

Den største gruppen hjelpere er TEAMere, som er ungdomsledere som har fått opplæring i de forskjellige menighetene. Ca. 50 av disse er tilstedet under arrangementet og hjelper til med smått og stort: sikring av tilbudene, rigging av rommene, kontakt med konfirmantene, egne bidrag. Konfirmantene får på mid✝natta også informasjon om hvordan de kan bli TEAMere etter konfirmasjonen.