En konfirmantfestival på Bardufoss med ca 350 deltakere! Kanskje du har snakket med noen som har vært med tidligere år? Det deltar konfirmanter fra Senja prosti og Metodistkirken på Finnsnes.

 

 

PÅMELDING:
Hvis du er konfirmant i Den norske kirke eller Metodiskkirka - da er du allerede meldt på!

 

NOEN TING DU MÅ VITE:
DU har ikke mer moro enn den du lager selv!
DU kan delta på aktivitetene eller vake rundt, du kan bli kjent med nye folk eller henge med dem du alltid henger med. Du kan kjøpe mat og drikke i kafeen og kiosken. Vi stiller med betalingsterminal får å gjøre det så enkelt som mulig, men det kan være lurt å ha med småpenger i tillegg!

 

Det er også ”Åpen scene” for dere som har et band eller er solister som vil spille/synge/ danse eller annet på Natta. Meld ifra til konfirmantlæreren din.

 

NOEN ENKLE REGLER:
Arrangementet er lukket. Dette handler om sikkerhet.
Sekken din blir sjekket ved inngangen. Du har IKKE anledning til å ta flasker med inn i hallen. Du får gratis vann - og brus kan kjøpes i kiosken. 

Du kan ikke forlate arrangementet, med mindre det er spesielle grunner for dette som hovedlederen godkjenner, og han/hun har fått klarsignal fra de hjemme. De skal være trygg på hvor du er, så hvis det oppstår en situasjon så MÅ vi vite hvor du er.

Pass på sakene dine, ikke ta med deg masse saker du må passe på.

 

HUSK å spise og drikke nok underveis så du ikke blir utmattet!

 

 

VELKOMMEN! 

Se hvilke aktiviteter vi har HER